sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Epämääränen testi/alkulässytys

Moro.

En tiedä näkeeks tätä kukaa. Tarkotus olis että ei. Tää on nimittäi olevinaa mun henk.koht kuositus/avautumispäiväkirja mut koska oon kuoseissa niin en jaksa perehtyä tän sydeemin toimintaan kovin hyvin.

Jos joku nyt sattumalta pystyy lukeen tän kuitenki niin tarkotus olis kirjata tähän tulevaisuudessa ylös fiiliksiä ja tapahtumia viihdyttävästä elämästäni.

Jaaha.. ja tänään tuli siis kiskottua taas lakkaa, aamuyöllä lopetin mitälie 9vrk mittasen (ajantaju hämärtyny) vapauteni kestäneen päihteilyn hetkeksi, ja yllättäen vaikka olin vaan shodee vetänyt niin tuli suht pahat laskut/reflat. Empä muista aiemmin shodesta sellasta seuranneen varsinkaa noin lyhyellä kuosituksella. Mutta kuitenki. Olot oli lähinnä unettomuutta, nukkumista yrittäessä aivoissa vilisi sanoja ja "lauseita" jotka kaikki oli täysin järjettömiä ja toisistaan irrallisia enkä niitä pystynyt hallitsemaan, sen enempää kuin jalkojani jotka sätkivät vähän vitun levottomina jatkuvasti. Nukkumisen yrittäminen oli vähän helvetin tuskallista, tosin olin kunnon övereiden avulla saanut onneksi pohjalle jotain 3-4h unta. Lisäksi tuli rakas ystäväni helvetillinen ripuli + tietysti aivan karmeet peräpukamat piristivät lisäksi. Pitää ruveta harrastaan liikkumista enemmän ja vetää jarruja, no totta vitus vetäisinki jos niitä ois. Jossain vaiheessa sain jonkulaista valveunen tapasta lyhyis pätkissä vedettyä ja varovaisesti syötyä ja olo koheni, joskin varsin ahdistunut ja masentunut fiilis pään selventyessä tuli eikä oikeen pystynyt muuta tekeen ku katteleen Ozia, sekin piti keskeyttää rivatrilin nauttimisen ja suihkussa käymisen ajaksi.

Joskus kuuden jälkeen päätin sitte että tuhlaan kuitenki tota shottia vaikka sitä on enää joku vitun 25ml jäljellä ja pitäs uudeksvuodeks säästyä eikä rahasta tietookaan. Mutta mähän elän toivos et sekä rahaa että shottia kerkee vielä järjestyä. Otin kuitenki vaan 1.5ml ja boostailin aika harvakseen, silti toisesta dosesta tuli vitun hyvä olo. Nyt otin reilusti enempi ja ei oo niin erikoisen euforista, mut mitä tästä ny voi odottaakaa ku vaan koneen ääres jumittaa ja jauhaa paskaa irkis.

Vitun tyhmää ja turhaa on siis meininki tässä nyt.

Toivottavasti kukaan ei lue tätä mut pakko tää blogisydeemi nyt on testata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti