maanantai 29. joulukuuta 2008

GG Allin (+shottia)

Koko viime yön, päivän ja tän yön oon kuluttanu niinku aiemminki, eli vetäny lakkaa ja irkannu. Mut siin ohes oon kuunnellut GG Allinin musaa, katsonut keikka ym-videoita ja lukenu juttuja. Oli mahtava mies, täs vähä infoo josei joku jostain syystä tunne (juu tulin siihe tulokseen että ennemmin tai myöhemmin tää blogi kuitenki on julkinen joten ihavitunsama kirjottaa tätä sit siihen tyylii vaa):

Pasteen wikipediasta koska siellä se on sanottu sopivan yksinkertasesti ja lyhyesti joka tapaukses:

[quote]GG Allin (synt. [b]Jesus Christ[/b] Allin 29. elokuuta 1956 – k. 28. kesäkuuta 1993) oli yhdysvaltalainen punkmuusikko, joka tuli tunnetuksi groteskista musiikistaan ja live-esiintymisistään, joissa hän muun muassa viilteli itseään, ulosti ja virtsasi lavalle ja heitti eritteitään yleisöön. Allin hyökkäsi myös ajoittain yleisön kimppuun, jolloin poliisi tai keikkapaikan henkilökunta yleensä keskeyttivät hänen esityksensä[/quote]

Tosta voi (ja kannattaa) lukea lisää: http://fi.wikipedia.org/wiki/GG_Allin

Suosittelen kiinnostuneita lataamaan aluksi Sickboy88:n (jolla on muutenki laadukkaita julkasuja) paketin piratebaysta: http://thepiratebay.org/torrent/3372243/GG_Allin_Starter_Pack_(sickboy88)

Ja nopeeseen tutustumiseen tietenki youtubesta:

GG Allin - Kill the police: http://uk.youtube.com/watch?v=kC7e7VDVcjo&feature=related
Siinä kuulee vähä musiikillista puolta + näkee tota aggressiivista ja tyylikästä lavakäytöstä.

Ja suru-uutinen: GG Allin kuoli jotain 15 vuotta sitten :cry: Mutta jätti jälkeensä erittäin laajan tuotannon suht monipuolista punk & rock musiikkia ynnä hienoja ajatuksia ja turmeltuneita mieliä :)

<>

Ja itehän meinaan mennä nukkuun taas kerran SEURAAVIEN, VIIMEISTEN SHOTTIEN JÄLKEEN, niinku piti jo mennä joskus varmaa puolenyön mais, no kuushan se kello vasta tuleeki.. Perkele ko pitäs tota litkua säästyä sen verta iltapäiväks ettei tarvi selvänä säätää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti